info@irantsn.com English | فارسی

دولت چهاردهم به تجارت بین‌المللی توجه ویژه‌ای دارد

دیروز / 7

دولت چهاردهم به تجارت بین‌المللی توجه ویژه‌ای دارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دولت چهاردهم به تجارت بین‌المللی توجه ویژه‌ای دارد، گفت: اگرچه اقداماتی در دولت‌های قبلی در این حوزه انجام شده است، اما پیمان‌های بین‌المللی اجرایی نشده بود که در دولت چهاردهم عملیاتی شد.

سید محمد اتابک  در نشست با فعالان اقتصادی آذربایجان غربی که در اتاق بازرگانی ارومیه برگزار شد، با بیان اینکه باید مزیت‌های استان در نظر گرفته شود و تجارت استان تسهیل شود، گفت: مشکلات گمرکی و صدور کارت بازرگانی باید مرتفع شود تا استان از مزیت مرز بیش از این منتفع شود. 

وی با اشاره به سهم کم استان در اشتغال صنعتی، گفت: ۲۴۰۰ طرح ناتمام صنعتی در آذربایجان غربی وجود دارد که این طرح‌های راکد، ارزش افزوده استان را پایین می آورند. 

اتابک با بیان اینکه آذربایجان غربی استانی با مزیت‌ها و موقعیت ژئوپولیتیکی بسیار منحصربه‌فردی است، گفت: هم‌مرزی با سه کشور از مزیت‌های مهم آذربایجان غربی است و سهم تجاری استان باید بیشتر از رقم فعلی می‌بود. لذا تسهیلگری در حوزه تجارت باید در دستور کار قرارگیرد. 

وزیر صمت با اشاره به مشکلات سامانه‌های مرزی گفت: سامانه‌های مرزی فعال شده و در حال ارائه خدمات هستند. 

وی بر لزوم توجه به راه‌های استان تاکید کرد و گفت: راه‌های مواصلاتی استان باید از شرایط بهتری برخوردار باشد. 

شهرک‌های تخصصی در آذربایجان غربی ایجاد می‌شود

رضارحمانی، استاندار آذربایجان غربی نیز در این نشست از آغاز ایجاد شهرک‌های تخصصی در استان خبر داد. 

او تعهدات ارزی و تامین منابع مالی واحدها را یکی از مهمترین مشکلات در حوزه تولید و صنعتی اعلام کرد و گفت: برخی از مقررات و بروکراسی‌ها مانع فعالیت اقتصادی هستند که باید این موانع قانوتی اصلاح و یا مرتفع شوند. 

وی بر لزوم همکاری بانک‌ها در اعطای تسهیلات تاکید کرد و گفت: در کشوری مثل ایران که در حال توسعه است، در تامین منابع مالی تولید باید تلاش بیشتری شود. 

رحمانی با بیان اینکه برای توسعه آذربایجان غربی برنامه و هدف تعیین شده است، تصریح کرد: سهم استان با وجود منابع، پتانسیل‌ها و ظرفیت‌ها در درآمد سرانه بسیار پایین است که ظرفیت‌ها با سهم استان در بسیاری از شاخص‌های توسعه همخوانی ندارد. 

استاندار با اشاره به ظرفیت معادن استان، معادن طلای زرشوران تکاب را عامل ثروت افرینی برای کشور اعلام کرد و گفت: با وجود این ظرفیت تولید طلا، اما این شهرستان از این ثروت آفرینی سهم چشم گیری ندارد که باید به این موضوع رسیدگی شود. 

وی با اشاره به فرسودگی ماشین آلات در استان، گفت: علاوه بر نوسازی ماشین آلات که باید به جد آغاز شود؛ تکمیل زنجیره های ارزش نیز در استان در دستور کار قراردارد. 

رحمانی با اشاره به ظرفیت تجارت مرزی در استان نیز تصریح کرد: توسعه تجارت مرزی در استان به جد پیگیری می شود.

 

انتهای پیام 


  • #-


استفاده از مطالب این وبسایت برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت توسعه صنعت نمایشگاه و رویداد می‌باشد.

Copyright © IranTSN